Freedom. Official.


Uh yeahh. Tak tipu I is officially tamat tingkatan lima. Yesza. 

"Masa menjawab tinggal 10 minit. Anda tidak dibenarkan keluar dewan"
And lepas tu macam ada drumroll dalam dewan tu. Countdown nak bebas. Hahaha.
We were like...



And after 10 minutes....
"Masa menjawab sudah tamat. Sila letakkan pen anda."
OH YEAHHH and we were like, again...

- this house is falling apart


Ketua pengawas masa tu pun bergurau pulak. Haishh.
Ni nak habaq sikit ni. Ketua pengawas aku comel okay. Semua suka. Hahahahhaa.
And bila kertas dah dikutip oleh pengawas yang cantik cantik belaka, keluar dewan je terus...

Despicable me - | via Tumblr

MERDEKA! MERDEKA! Oh we're not that excited pun doeh. Cuma gelak gelak je la keluar dewan masa tu. 
Okay takde la KAMI MEMANG EXCITED GILA MASA TU BAK HANG!!!! 
Lepas tu, sesi bergambar pun bermula. Terkilan tak dapat tangkap gambar dengan ketua pengawas. Dengan isteri dia je dapat. We is sedih too much. Ketua pengawas demam dia kata, so tak boleh tangkap gambar. First time aku dengar orang demam tak boleh tangkap gambar. Okay. 



Bye dewan. I'll miss you. :*








Gaya orang habis spm memang macam ni ke caner?


Balik dengan gembira katekoo.

Kenangan masa sekolah menengah tak sama dengan sekolah rendah. 
Bila kat sekolah menengah, banyak benda yang kita belajar, banyak orang yang kita jumpa.
Macam macam species ada. Baik ada, perangai macam jerung ada, minah wempits ada.
Masa sekolah menengah jugak, melawat bilik pengetua dengan kes yang hampir kena gantung sekolah.
Dengan ini, dengan rasminya aku tamat tingkatan lima. *WOHOOOOO!
Uhh. I'll miss school. But pleaseeeee. Not the homework okay.
Btw, have a nice holiday guys! :)

No comments: