Freedom. Dah Bebas SPM.


Tolonglah jangan percaya.

Perfect

Aku ada 2 paper lagi sebenarnya. Habis 4 Dec 2013. Sedih. Sangat menyedihkan. I mean, sangat sangat sedih. Paper tinggal 2 je padahal. Tapi gap dia, memang jauh. Seminggu. Eh hello. 2 paper je lagi kan. Kenapa nak kena habis rabu minggu depan jugak? T_T Budak sains tulen dah bebas. Shima, suhana, amyghaa, mieja semua dah habis dah bebas. Tapi budak akaun rabu ni baru habis. Pfffftttt gila kan? -.- Eh tapi Aren cakap dia habis 5 haribulan. HAHAHAHAHAHA padan muka kau. Okay padahal sehari je pun. -.- Bangang melampau lampau aku ni.

Dengar cerita, math dengan addmath soalan dia bocor? Pergghhh bangang la siapa yang report tu. Rasa macam nak benam kepala dia dekat sungai. Kau tahu, gred mesti naik punya atau kena repeat jawab paper math. Ya Allah, aku ni math terer sangat tau. Ye pun, biarlah addmath je yang repeat atau gred dia naik. HAHAHAHAHAHA statement kejam sebab aku tak amik addmath. HAHAHA.

Sekarang ni, semua adik beradik aku dah janji kalau dapat 5A dan ke atas, dieorang bagi hadiah. So macam, boleh tak kalau sekarang jugak aku buat list nak mintak apa kalau result cemerlang? Hehehe. 


Kakak kakak senior yang comel comel dan handsome lagi macho plus kachak dan juga jambu. Junior junior mesti rindu kiteorang nanti kan? Hahhahahahaha please baling dengan kerusi. Sofa 3 tempat duduk kalau boleh.

No comments: