Tahun Depan Tak Dapat Macam Ni Lagi.

Assalamualaikum. Bismillah. (ustaz kushairi punya tagline. hehe)

Tempat kejadian : Teratak Encik Misran 
Waktu kejadian : 8 pm 19 October 2013 
Warga yang terlibat : 5 INTAN, Cikgu Shikin dan suami, Ustaz Kushairi dan isteri. (Maaf 4 BERLIAN. Hehehe) 


Ajet ajet ada nak buat orang terkejut je kau ni. Orang dah tertanya tanya "weh kenapa weh?" "rumah cik misran kenapa?" "omg omg" Haa macam tu lah lebih kurang. Cerita nak gempak je kan. Sebenarnya malam 19 Oct lalu, kami ada lah buat jamuan sikit sempena tahun depan ustaz kami nak pindah dah. Ustaz Kushairi sanggup tangguh pindah lepas kami SPM. Terharu kami tau. *lap air mata* Terima kasih ustaz. Kami sayang ustaz tak tipu ni! Kena percaya tak boleh kalau tak percaya. Hehehe. Asalnya, kami cadang nak keluar dari sini (sekolah). Rancangan sebenar nak ke pantai buat macam kem khas untuk 5 INTAN. (nampak tak ustaz kushairi sayang kami?)  Tapi pengetua tak benarkan sebab kami pun nak SPM. Yes kami memang buat di luar. Tapi di Teratak Encik Misran. Terima kasih pakcik sebab menaja tempat. Hehehehe. Act tu family Mas. Family kau memang sporting Mas! Cayalahhhhhhh! 

Malam tu kami buat something special. Nyanyi ramai ramai tuju lagu untuk cikgu cikgu yang hadir. I know its kinda lame. Ek elehhh. Nyanyi ramai ramai je punggg. Ek eleh. Lame tak lame ah kan. Lepas tu main mystery box. Kau tahu tak, kiteorang punya seronok bila kotak tu berhenti dekat Ejoy. Korang akan tau betapa kelakarnya ejoy kalau korang classmate dengan dia. Hanya dengan mendengar dia gelak je, satu kelas boleh berdekak gelak. Tu baru Ejoy gelak tu. Belom yang lain. Lagi part bila ustaz panggil. Respond dia hanya dengan "Haaa?" Its too funnehhh! Okay teruskan... Sorry for the terlampu bagi information pasal Ejoy. Hehe. Bila Ejoy budak ni bacakan kertas yang dia cabut, dia tertulis "TAHNIAH ANDA TERSELAMAT" Respond kami ALAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Serious macam tu lah reaksi kami. Sedehhhhh!

So, here's the gambar gambar malam tu. Hanya dapat upload ini sebab pendrive aku hilang. Ni pun dalam phone aku. Senang cerita aku malas nak p save satu satu dekat album wanie. Hahaha.

Ustaz Kushairi kami punya! :p

Ha makan makan! Makan tak ingat dunia.





:)

Turut hadir, guru kelas 5 INTAN Cikgu Syikin. :)


Cuba cari siapa paling ganjil? 



Dalang dalang mystery box.


Semua pun aku sayang!


ADAM COMEL GILA TAK TIPU OMG EXCITED KAMI BERTIGA. Teka tangan siapa kat belakang tu. Ustaz Kushairi semestinya. --'


Pinjam motor sat naa jiq.

Isz : Woi tepi la aku nak amik gambar dengan mimi je. Tapi at last yang belakang tu menyibuk jugak. Hahahhaha.








Dear Ustaz Kushairi, 
Serious ini adalah kenangan yang paling takan kami lupakan. Terima kasih untuk segalanya, ustaz. Ustaz memang sporting gila best gila. Suatu hari nanti kita takan dapat berkumpul macam ni lagi kan? Lepas kami SPM memang kami tak dapat jumpa ustaz lagi. Tahun depan pulak ustaz takan ada kat sini lagi. Kalau terjumpa dekat mana mana, harap ustaz masih kenal dan ingat kami. Kami harap ustaz pun takan lupakan kami. :)

Psstt psttt : Kata Ustaz Kushairi, 4 BERLIAN jealous sebab ustaz lebihkan kami. Walhal Ustaz Kushairi adalah guru kelas mereka. Sorry 4 BERLIAN. Hehe. Kata ustaz lagi, kalau boleh dia nak buat reunion lepas SPM kat mana mana. In shaa Allah. :)

No comments: