Trial Nak Dekat. Spm Menanti.



Aku pun tak tahu nak update apa sebenarnya dekat blog kesayangan ni. Memang takdak idea yang menyeronokkan atau cerita menarik pun dalam hidup aku. Lifeless gila duhh. Kalau tak caya, tengok la post post sebelum ni. Mengarut ngarut kan? Dengan dodol la, apa la. Mengarut sangat ok. Online facebook dan twitter pun macam takde apa. Ingat kau tweet tu, ada orang kesah? Punya pong pang pong pang kau cerita situ, ada orang kesah? Contoh terdekat, aku la. Tweet syok sendiri je. Hahahahahahhahaha. Orang langsung tak heran. Baca? Jauh sungguh. Tengok budak tudung purple lalu TL dieorang pun, dieorang dah muntah 3 baldi. Ok tipu.

Saya Mimi Shahira Bt Tubah. Berumur 17 tahun. Saya bakal menduduki SPM less than 100 days. Trial spm just around the corner. I am so dead. Ugh. Try la tanya macam mana persiapan aku. Persiapan aku? 0% Bulan depan trial duhh. Tapi aku? Macam nothing bakal happen. (tengok la MANGLISH aku punya teruk) Dulu, rajin la jugak study dengan akak. Tapi aku study math je la. Sebab apa? Sebab aku bebal math. Sejarah? Toksah tanya. Bebal tahap A+ punya. English? Boleh la~ Akaun? In shaa Allah. Kalau macam gini la perangai, macam mana nak score duhh?

Kalau aku dapat 5A ke atas kan, iPhone, laptop, dslr, baju, semua aku bolot. Muahahahaha.

No comments: