First Love (A Little Thing That Called LOVE)


Kak eigy : Kau tengok cerita thailand ni dik. Best gila tak tipu. Kau kena tengok. Hero dia comel gila!

Me : Ah tak sedap. Aku nak tengok cerita korea ni!

Kak eigy : Cerita dia best gila. *sambil buka cerita tu*

Me : Eee buruk heroin dia. Tak cantik! Tapi hero dia bapak handsome dengan comel kak!

Me : *try tengok sekejap* *eh eh tertengok lama pulak* *eh eh best pulak* *eh eh sweet gila shone* *eh eh nak tengok lagi*

Cerita dia sumpah best k. Tak tipu. Part last yang paling best.
Masa Nam confess kat Shone yang dia suka Shone kat swimming pool tu.
Tapi Shone cakap dia dah couple dengan Pin. :(
Tiba tiba eh eh jatuh pulak si Nam tu dekat kolam. Bapak malu siaa kalau aku. Hahah
Part Shone buka diary dia tu sumpah sweet gila dia tulis.

*shone sambut tangan Nam masa Nam nak terjatuh dari pentas* "touched her hand for the first time. But I had to release it cause others would curious"
*kawam shone ajak Nam couple* "today I saw Top confessed... you know I'm hurt. why our time never match?"
*kawan Shone dukung Nam kat belakang dia* "me too. wanted you to ride on my back"
*kawan Shone tarik tangan Nam pergi tempat lain* "Nam, will you be my girlfriend?"

9 tahun lepas tu, satu rancangan tv satukan mereka semula. Cehh ayat aku macam taleh nak lagi drama je.
Eh tapi serius best sangat cerita ni weh. Nak nangis aku tengok.




Okay done. Bye. xx Hahah

No comments: