Apa khabar? Sihat?


Hai assalamualaikum. Kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang. Kalau anda sayang saya, sila jawab lah erk?? HAHA. Anda rindukan saya? Tak? Elelee, malu-2 pulak nak mengaku. Jangan ego K? Kalau rindu cakap rindu. Nanti hidup tak berkat. LOL

Result exam mid year aku tak berapa okay. Kedudukan dalam kelas 13/32. Kak tini cakap okay lah tu. Tapi yang tak sedapnya, 5 FAILED. Kau ade? --' Ayah cakap banyak sangat failed nie, wifi kena matikan. Well, aku ingat ayah sekadar mengugut. Rupanya, aku balik jer dari sekolah, wifi memang ayah matikan. And I was like, SHITTTTTTTTTTTTTT. Beberapa hari jugaklah aku tak online. Kalau nak online pon dekat cc. Bukak jer facebook notification memang belambak lah. Then aku bukak jer lambang bumi tu, muka aku terus
-_______________________-'' WHAT THE FUCK IS THAT? Full of game request. Kepala habahh kau -_-'

Sekarang aku online pon sesenyap. Kalau ayah takde, aku online pakai berukband akak aku. Daddy, pasang balik wifi K? I miss him alot :( Ohh btw, tengok Mara Clara? Tengok ehh petang nie? XD Ohh btw again, Afif sayang aku dah balik KL semalam. Lepas nie dah tak boleh nak pelokciomkissmuahmuahh dia lagi dahh. Wuuuu :(


Sekarang tengah demam. Tak sch. Radhe bawak virus. Hhaha. Kboii :*

No comments: