Birthday Nak Nikon


Birthday aku bulan 7 nanti aku nak




NIKON DSLR

Aku nak menatang tu bukan sebab ikut trend, tiru or whatever. Tapi sebab memang aku NAK! Aku suka bergambar. Haritu masa hari guru Aidil bawak Nikon. And I was like 'Aidil~ Kau lawa laa harinie. Duduk dengan aku tau. Kau ingt tak mase kecik-2 kau ajar aku main chess.' HAHA. Mengendeng. Tak malu. Padahal takda lah rapat sangat dengan dia. Mase kecik-2 jur rapat. Hewhew. Ish kalau aku dapat camera tu, perghhhhh! Memang aku pelokciomkissmuahmuah ayah aku lah! Tapi confirm tak dapat. Sob sob T_T Kalau next year SPM aku straight As, aku nak mintak ayah laptop. Mintak mak Nikon ney. Mintak abang Blekberi. Mintak kak lit alat mekap. Mintak kak ena baju baru. Mintak mel *taknak mintak. dia takkan kasik* Mintak kak iji kainbajuspender macam dia tu. Hahahaa. Mintak diri sendiri? Mintak-2 dapat straight As <3 InsyaAllah. Okay lah malas nak taip panjang-2. Nah tengok gambar-2 yang aku tangkap guna Nikon Aidil. Hewhew. Sila cakap lawa. Kalau tak wa bakar lu punya keyboard!

Ney shima yang tangkap. Candid uollls. Haha




Actually Aidil crop gambar ney -.-

Takda kena mengena. Bukan aku yg tangkap. Sambutan Hari Guru. LOLOL


Over focus. Hahaa

Last but not least. With camera pinjam. Hewhew. Okay bye -.-

No comments: